QANON!

Нови патент Бил Гејтса број 060606
Да ли вас ово подсећа на нешто?

Ruski oskarovac Nikita Mihalkov:
Znam šta znači broj novog patenta Bila Gejtsa

Kompanija Microsft prijavila je patent za svoj novi sistem za rudarenje kriptovaluta, a radi se o načinu koji bi korisnicima omogućavao da do digitalnih valuta dođu uz pomoć podataka o telesnim aktivnostima.

Patent je izazvao veliko interesovanje i zaokupio maštu javnosti, ali neki to možda posmatraju malo dublje.

Nikita Mihalkov, ruski oskarovac, nedavno je razotkrio svoju sopstvenu teoriju zavere, nakon što je detaljnije pogledao broj patenta za Microsoft-ov kripto-rudarski sistem – WO / 2020/ 060606.

Mihalkov je mišljenja da je patent prvi korak satanističkog plana mikročipovanja celokupne svetske populacije i to mu je bilo jasno nakon što se pojavio đavolski broj “666” u prijavi za patent.

Mihalkov je izjavio: „Deo u vezi sa brojem 060606 je pomalo alarmantan. To verovatno razumete, zar ne? Da li je ovo slučajnost ili namerna selekcija takvog simbola, koji se u Ivanovoj apokalipsi naziva đavoljim brojem – 666?“

Bil Gejts i njegova fondacija redovno se pojavljuju u medijima od kada je počela pandemija koronavirusa, odlučni da pomognu svetu razvijanjem i distribucijom vakcine globalnoj populaciji.

U postu na blogu od 30. aprila, Bil Gejts je napisao, „Moramo da proizvedemo najmanje 7 milijardi doza vakcine.“ Rekao je da bi vakcine trebalo da se distribuiraju “čim bude spremna prva serija“.

Dok je Gejtsa većina hvalila za njegove proaktivne napore, Mihalkov tvrdi da će nadolazeća vakcinacija protiv COVID-19, distribuirana od strane Gejts fondacije, biti trojanski konj za mikročip u podmukloj šemi porobljavanja sveta.

Iako Mihalkova zavera zvuči čudno, dovoljno je ubedljiva za bivšeg teniskog prvaka, a sada ruskog političara Marata Safina, koji je pokazao podršku teoriji ruskog režisera.

Nejasno je koju ulogu će, prema mišljenju Mihalkova, sistem za rudarenje kriptovaluta na bazi senzora, razvijen od strane Microsoft-a, igrati u satnistčkoj zaveri, jer projekat ne pominje mikročipove. Patent je takođe objavljen u Sjedinjenim Državama pod daleko manje zloslutnim brojem – US20200097951.

Kako zavera postaje viralna, mnogi su takođe objavili i video Bil Gejtsa od pre gotovo pet godina, u kom predviđa nadolazeću pandemiju i upozorava da će gurnuti našu civilizaciju do ivice.

Proročanstvo koje je otkrio sam Lucifer ili je samo jedan od najvećih umova, usmeren na predviđanje rešenja za svetske probleme koji se još nisu dogodili? Nekako se to često dešava.

https://webtribune.rs/ruski-os....karovac-nikita-mihal

Ruski oskarovac Nikita Mihalkov: Znam šta znači broj novog patenta Gejtsa | WebTribune
webtribune.rs

Ruski oskarovac Nikita Mihalkov: Znam šta znači broj novog patenta Gejtsa | WebTribune

Kompanija Microsft prijavila je patent za svoj novi sistem za rudarenje kriptovaluta, a radi se o načinu koji bi korisnicima omogućavao da do digitalnih valuta
Translate - Youtube   1 year ago

ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ
Овај видео ће вам дати одговоре на многа питања...

КИНА ПРАВИ ВЕШТАЧКО СУНЦЕ КАО ИЗВОР ЧИСТЕ ЕНЕРГИЈЕ!

Браво Кинези, сада ће неки наши који све знају, и који су пуни страха од свега што је ново, а испран им је мозак од стране западне пропаганде, нагађати колико ће то зрачити, какве ће последице имати на људе и околину, како је то нехумано, како не треба изигравати јудео-хришћанског бога итд. спреман сам за све глупости да чујем ...

Ова њихова технологија + 5Г, дигитализација и роботика ће човечанство "пребацити" у 23. век за само пар година!!!

СТРАВИЧНО!
СТОП ИЖИВЉАВАЊУ НАД РОБОТИМА!!!
Залажем се за закон за заштиту робота од насиља нас њима од стране људи!

Ма ајде бре, ми смо толико насилна и деструктивна врста да то није нормално, и што је најгоре све остало око себе гледамо кроз ту призму!

Нису роботи проблем него људи!
Е, нека им се супротставио па макар га програмирао за то онај што је седео иза пулта, а јесте.
За оне које не знају сајтови, компјутери или било који програми и машине, не могу да пишу сами себи кодове нити програме како да одлучују и делују самостално, него само онако како су програмирани од стране људи!

https://youtu.be/dKjCWfuvYxQ