ОБАВЕЗНО ПОГЛЕДАЈТЕ
Овај видео ће вам дати одговоре на многа питања...

КИНА ПРАВИ ВЕШТАЧКО СУНЦЕ КАО ИЗВОР ЧИСТЕ ЕНЕРГИЈЕ!

Браво Кинези, сада ће неки наши који све знају, и који су пуни страха од свега што је ново, а испран им је мозак од стране западне пропаганде, нагађати колико ће то зрачити, какве ће последице имати на људе и околину, како је то нехумано, како не треба изигравати јудео-хришћанског бога итд. спреман сам за све глупости да чујем ...

Ова њихова технологија + 5Г, дигитализација и роботика ће човечанство "пребацити" у 23. век за само пар година!!!

СТРАВИЧНО!
СТОП ИЖИВЉАВАЊУ НАД РОБОТИМА!!!
Залажем се за закон за заштиту робота од насиља нас њима од стране људи!

Ма ајде бре, ми смо толико насилна и деструктивна врста да то није нормално, и што је најгоре све остало око себе гледамо кроз ту призму!

Нису роботи проблем него људи!
Е, нека им се супротставио па макар га програмирао за то онај што је седео иза пулта, а јесте.
За оне које не знају сајтови, компјутери или било који програми и машине, не могу да пишу сами себи кодове нити програме како да одлучују и делују самостално, него само онако како су програмирани од стране људи!

https://youtu.be/dKjCWfuvYxQ

Аууу како убија кинески 5Г
Замислите усмерити сав 5Г проток на флодовање и пинговање Гугл сервиса, па то јесте интернет апокалипса, а ови не могу да им одговоре, јер немају те капацитете брзине нета! Као што видите нас нису дирали!

БРАВО браћо Кнези само их туците

Korisnici nisu u mogućnosti da pristupe gotovo nijednom Guglovom servisu, a najviše pogođenih je u Severnoj Americi i Evropi, piše „Raša tudej“.

Očekuju se dalje informacije i zvaničan uzrok pada sistema.

„Google“ servisi, uključujući „YouTube“, „Gmail“ i „Snapchat“, pali su u nedelju popodne. Prema izveštajima korisnika, SAD su očigledno najviše pogođene.

Pad ovog servisa je najgore pogodio američku istočnu obalu.

Korisnici su se žalili na probleme u pristupu uslugama kao što su „Gmail“, „YouTube“, „Google Drive“, ali i na okosnicu tehnološkog giganta – samu pretragu.

Prema prvim informacijama, više od polovine usluga tehnološkog giganta je pala – a situacija se pogoršava, pa su u ovom trenutku samo „Google+“ i „Google Cloud Search“ navedeni kao ispravni.

https://www.intermagazin.rs/ob....javili-rat-kini-pa-o

ОБЈАВИЛИ РАТ КИНИ ПА ОДМАХ „ПАЛИ“: Никоме није јасно шта се дешава – не раде „Google“, „YouTube“, „Gmail“, „Snapchat“…
www.intermagazin.rs

ОБЈАВИЛИ РАТ КИНИ ПА ОДМАХ „ПАЛИ“: Никоме није јасно шта се дешава – не раде „Google“, „YouTube“, „Gmail“, „Snapchat“…

Kорисници нису у могућности да приступе готово ниједном Гугловом сервису, а највише погођених је у Северној Америци и Европи, пише „Раша тудеј“. Очекују се даље информације и званичан узрок пада система. „Гоогле“ сервиси, укљу