NOVOSTI!

Draga DGold porodico verujem da će vas ove vesti vrlo obradovati i ohrabriti, pored toga ...

INFORMACIJE OKO NOVE KANCELARIJE:
Drugo, obaveštavam vas da se uveliko radi na našoj novoj kancelariji i da će naš prvi programer Bojan Vukajlović uskoro objaviti neke slike šta je do sada urađeno, sa nekim tekstom o tome.
Mogu vam samo reći, da sam oduševljen onim što sam video do sada!
SADA JE SIGURNO DA ĆEMO U NOVOJ KANCELARIJI IMATI MOGUĆNOST UPLATA PREKO VISA/Master kartica!!!
možda ćemo moći obezvediti i isplate preko kartica za naše članove!

DGold WEB SHOP:
Treće, posebna mi je čast da vam saopštim da sam se sa Nikola Aleksić, našim izvršnim direktorom i još nekim ljudima sastao i u načelu dogovorio da po pokretanju nove kancelarije otvorimo i našu web prodavnicu, u kojoj će se nalaziti roba iz uvoza (imamo pravo uvoz- izvoz preko firme), kako mi kažemo po modernom od igle do svemirskog broda.
NAJBOLJE JE U TOME SVEMU ŠTO ĆETE ZA DGold KOINE MOĆI KUPOVATI I ROBU IZ TE NAŠE PRODAVNICE PORED DRUGIH USLUGA KOJE ĆEMO VAM PRUŽITI PREKO SAJTA, I MENJAČNICE U KOJOJ ĆETE MOĆI MENJATI KOINE ZA DOLARE ILI DRUGU KRIPTOVALUTU!

OFFLINE INVESTICIJE:
Takođe kada pokrenemo posao kako planiramo, i kada krenu mnogo veće uplate u naš sistem želimo da uložimo u naš prvni offline posao i to u jednu mlekaru iz okoline Novog Sada i da od tamo vučemo dodatni profit. Isto tako posle nje želja nam je ulaganje u posao oko ovčarstva u Vojvodini plus još nekih poslova oko tkzv. green filed investicija!

NOVI KOIN - SRB koin
Četvrto, po pokretanju menjačnice na novom sajtu, imaćemo priliku skorog pokretanja i sledećeg našeg koina koji je namenjen za ulaganje i izgradnju Eko naselja u Srbiji, a to je naš SRB koin! Sigurno će nam ove investicije započeti ostvarenje naših ranijih planova, a to je nova grana koja se zove Eko turizam!
Pored prodaje SRB koina, ponudićemo članovima i učestvovanje u deljenju profita od zarada koje budu bile ostvarene, a sam projekat ćemo registrovati kao zasebnu AD firmu (akcionarsko društvo preciznije) u okviru našeg konzorcijuma Easy Cloud DGold Systema.
Ko bude kupovao i ulagao u deonice dobijaće dividende kako to i dolikuje.

DGold AUKCIJSKI SAJT:
Peto, takođe po pokretanju nove kancelarije pokrenućemo naš Aukcijski sajt kako biste vi mogli postaviti neke predmete na prodaju za DGold koine. Pošto ćemo imati odmah integrisanu menjačnicu kada prodate nešto za koine moći ćete ih prodati u menjačnici.

DGold TV 24/7
Šesto, takođe kada se malo samo pokrene posao odmah ćemo otvoriti našu DGold TV na zadovoljstvo svih!
Naša televizija će biti zabavnog- kolažnog- informativnog karaktera. Znači imaćete program 24h (muzike, kultura, crtani filmovi, serijski program, filmski program, vesti iz naše kompanije, gostovanja uživo, uključenja uživo itd).

SPOJ DUHOVNOG I MATERIJALNOG:
Nakon završetka nove kancelarije, preuredićemo moj glavni Sanjezing sajt i povezati naš projekat sa njime.
Zašto ćemo to uraditi?
Ja smatram da podjednako treba da se brinemo kako za materijalne, tako i za duhovne stvari. Mi se sastojima i iz tela, ali i iz duha (energije), tako to treba da bude i u životu.
Smatram da pored finansijske nezavisnosti imam dužnost da vam dam i recept za podmlađivanje, lečenje bolesti (radi čega sam bio pretučen od strane batinaša farmakomafije 2011 godine), za produžetak života buđenjem Pinealne žlezde (epifize) koja odumire kako starite, recept za prirodno mršavljenje kome je potrebno itd.
Bez Sangejzinga moja poruka vama bi bila nepotpuna!!!!
Moj projekat ne bi bio potpun!
No, o tome više kada dođe vreme ....

SAVETI ZA ŠTO VEĆE ZARADE I PROFIT:
- Kupujte ŠTO više naših koina!!!
- Kupite mining pakete SADA kako biste dobili sve isplate u mining balans, i iz njega kupovali neke naše ponude jer će vam one biti najjeftnije! Takođe dobićete tako MNOGOOOO više koina koje ćete postaviti u menjačnicu i zaraditi mnogo više novca od njih. Ili kupiti nešto iz naše web prodavnice!!!!
- Registrujte što više novih ljudi!
- Reklamirajte naš sajt svuda...
- Pošaljite i objavite ove vesti svim vašim članovima i kontaktima!
- Budite aktivni na našem Blebleto.me
- Budite aktivni u našoj grupi kako bismo jedne druge ohrabrivali više.
- Logujte se svaki dan na naš sajt, to će nam mnogo pomoći!

SJAJNI DANI, I MESECI NAS ČEKAJU- SJAJNA BUDUĆNOST JE PRED NAMA:
Ljudi, kupujte DGold koine SADA što više možete, kada bude bio 0.003, 0.004 itd. biće vam krivo što ćete stvari koje ćemo vam mi ponuditi, ali i drugi članovi skuplje plaćati!!!
Iskoristite akciju po ceni od 0.001 dok još traje, a sa novim sajtom je neće više biti NIKADA!

Generalni direktor,
Мирослав Микан Киш

Register NOW:
https://ddksite1.club/?ref=cybermikan

image