Translate   1 year ago

Промоцијата каде што добивате двапати повеке е само до 6 декември. Со купување на еден од пакетите, добивате иста вредност за маркетинг поени на платформата Еково. Сето ова нема да биде после 7 ми декември кога компанијата ќе се пресели во Виена, затоа искористете ја оваа промоција, бидејќи веќе нема да имаме можмост да го понудиме истото. Сите сакаме повеќе од животот но дали се обидуваме да промениме нешто? Не можеме да правиме иста работа цело време и да очекуваме различен резултат. Компанијата направи СЕ, а ВИЕ??? Во моментов нема ист или сличен проект во светов, повеке информации овде:https://bit.ly/2Pw7Enn

image