KO JE NAJBOLJI?
ZNA SE!

Draga DGold porodico,

Ako vas neko pita koji sajt je najbolji za ulaganja?
Znate šta da radite- da date svoj referalni link našeg sajta!

Ako vas neko pita koji je najsigurniji sistem za ulaganje i gde mogu najviše zaraditi?
Znate šta da radite- da date svoj referalni link našeg sajta!

Ako vas neko pita na kom sajtu je NAJVEĆA i proverena zarada koja se GARANT isplaćuje?
Znate šta da radite- da date svoj referalni link našeg sajta!

Da bih vam potvrdio ove moje navode, ekskluzivno vam saopštavam da sam odlučio da od večeras za poslednja 2 paketa Zlatnog Profita provizije budu sledeće:

1. Sponzor dobija 10% na uplatu svog člana u sistem
2. Njegov sponzor dobija čak 2% od kupovine ZP

To znači da SAMO na pakete po cenama od 2.500$ i 10.000$ se daje ova provizija. U praksi to vam izgleda ovako:

Mika je učlanio Mariju, a ona Srđana.
Marija je bila vredna i obezbedila da Srđan kupi Zlatan Profit od 10.000$ a ona za to dobija 1000$ dok njen sponzor koji je učlanio po imenu Mika 200$
Ako na primer Marija kupi Zlatan Profit od 10.000$ onda Mika dobija 1000$ a njegov sponzor 200$ a da ni ne zna odakle su!
WOW!
Nekada sponzori ni neće znati odakle su dobili novac, samo će ga podići, a onda i slikati dokaz isplate i relamirati sistem dalje kako bi dobili još više!
Ovako imate pasivnu zaradu, ali za 100% održiv sistem, jer ta zarada je od ODRICANJA dela novca na račun uplate firme, a ne uplate drugih članova za zaduženja u sistemu.

Znači 12% svog profita se firma odriče u korist vrednih članova!

Već postoje neki ljudi koji se raspituju da ulože posebno u Zlatan Profit od 10.000$ koji im daje 100% SIGURNU godišnju isplatu DOŽIVOTNO!!!
Do sada u kontaktu sam sa par njih, koji imaju u planu da nađu investitore koji će uložiti u 5-10 paketa Zlatnog Profita od po 10.000$ što bi u ovom slučaju bilo 50.000$ do 100.000$ uplate u naš sistem.
Od toga sponzor čiji član uplati 100.000$ dobija čak vrednih 10.000$ a njegov sponzor sjajnih 2000$ da ni ne zna odakle su mu!
Da ne bude zabune, ovu su REALNE PARE A FIRMA DAJE ODREĐENE PROVIZIJE za dogovoren posao, koje su iz REALNIH izvora.
Tako da će firma u končanici dobiti tih 12.000$ MANJE nego što bi trebalo, jer će ih podeliti na ova dva člana!
Nema HYIP, nema get reach šeme, nema ponzi, nego je u pitanju provizija od REALNE uplate na sajt!!!
I tu se razlikujemo od svih mogućih sistema koji postoje. Znate, oni neće da se odreknu dela novca jer su halapljivi previše i sve hoće samo za sebe, zato i postoje dokle postoje!

Od preostalih 88.000$ u ovom slučaju (a najave su i za MNOGO veće uplate od 250.000$, 500.000$ pa i milion pa i više), mi ćemo uložiti u nove sisteme, uposliti više programera pa što smo trebali uraditi za godinu dana biće završeno za samo par meseci, podići plate postojećim programerima, i imati više sredstava za razvijanje drugih sistema i jačanje celokupnog našeg projekta!
To će nam doneti više novih članova, više novih investicija, a to će još više ojačati naš sistem koji radi toga NIKADA neće propasti niiti se urušiti sam od sebe!
Win- Win- Win pozicija!

Za ove koji su uložili ovako veliki novac u Zlatan Profit za doživotno dobijanje sredstava, ovo je ispunjenje njihovih snova jer će i njihova godišnja provizija od naših internih deonica tj. dividenda biti sve veća i veća. Tako da će oni već za svega par godina moći isplatiti to što su uložili u jačanje našeg sistema, ali takođe i oni članovi koji imaju manje pakete Zlatnog profita će dobijati sve veće i veće provizije!!!
Tako da vi koji ste kupili Zlatan Profit od 50$ sa novim novcem sa platnog procesora, na primer 3 paketa u iznosu od 150$ u ovom slučaju za 3 meseca ćete dobiti oko 200-220$ prvu isplatu. Ali, taj paket vam traje 3 godine a isplata je na svakih mesec dana! Znači već za samo tri meseca ste povratili ulog i zaradili, a sledeća isplata će vam biti još veća jer će biti još više novih uplata na sajt!
Jel sam vam rekao da je ovo NAJBOLJI sistem na internetu ikad?

Kako da znate da zaista stojimo iza svojih reči?
Kada neki član uplati 100.000$ i kupi deonice Zlatnog Profita, na Generalnoj kontrolnoj tabli (dashboard) koja je vidljiva SVIMA u sistemu kao cene koine i dr. će biti prikazan dobitak od 10.000$ kao i korisničko ime člana koji ih je dobio...
To neka vam bude vodilja kojim tempom će firma zarađivati novac, a od toga će 50% ići vama na deljenje za Zlatian Profit. I da znate nama je u velikom INTERESU da vam on bude što veći kako biste slikali dokaze isplata i objavljivali
svima da se hvalite kako radite za jedan i jedini zaista proveren i siguran sistem!!!

Kontaktirajte vaše članove i pozovite ih da migriraju svoje naloge ŠTO PRE!
Učlanite što više novih REALNIH članova...
NIKADA ne znate koliko će ko uplatiti od vaših članova, a možda već za par dana zaradite 1000$, 2000$, 10.000$ i više ...

Znate šta vam je raditi!
Postavite sebi cilj, započnite trku i POBEDITE u njoj!
A mi smo tu samo da vam uručimo nagradu na obostrano zadovoljstvo!

Kako govorio tako mi Perun dao!

Generalni direktor,
Мирослав Микан Киш

image