SUPER PONUDA KOJA SE NE ODBIJA!!!

Draga DGold porodico,
Verujem da će ove vesti i informacije obradovati mnoge od vas! Pa da krenemo...

AKCIJA :
+ 1 Interna Deonica Zlatan Profit samo do kraja meseca!
Ko kupi 2 deonice Zlatan Profit do kraja meseca sa novcem iz platnog procesora dobija od nas još JEDNU istu takvu potpuno besplatno!
Znači kupite 2 od po 50$ dobijate 1 gratis!
Kupite 2 od po 500$ i dobijate 1 gratis!
Kupite 2 od po 2.500$ i imate 1 gratis!
Kupite 2 od 10.000.$ koja vam traje doživotno i imate 1 gratis!

Zašto ovo nudimo?
Prvo, akcija je STROGO ograničena do kraja meseca!!!
Drugo, želimo da vam pomognemo da lakše nađete nove članove!
Treće, želimo da vam pomognemo da lakše nađete ulagače od kojih ćete dobiti 10% od njihovih uplata!
Četvrto, sigurni smo 100% da ćemo imati dosta za isplate kada one krenu početkom marta/derikože meseca.

NOVI SISTEM ZA PORUKE
Ovo je nešto nama od VELIKOG ZNAČAJA!
Trenutno se radi naš novi sistem za slanje poruka članovima direktno u inbox kada želimo nešto da vas obavestimo. Isto tako i interni sistem u kojem će biti smeštene sve naše poslate poruke, kao i deo za motivaciju i trening tj. postovi koje objavljujem vama ovde u grupi. Tako da će svi članovi sajta, ne samo vi moći da ih čitaju na Srbskom i Engleskom jeziku!
Takođe, preko tog sistema ćete moći pozivati svoje članove da migriraju u novu kancelariju i obavestiti ih da uplaćuju u naš sistem kako biste vi dobili 10% od njihovih uplata, a njima pomogli da ulože u naše sisteme od kojih će zarađivati.
Sistem za poruke je BOLESNO profi dobar kakav ćete dobiti za slanje poruka svojim članovima!!!
Kada sam ga sada video samo što nisam pao sa stolice.

MENJAČNICA
Radovi na menjačnici i blokčeinovima drugih koina su svakodnevno između dva ili više posla. Stvar je u tome da NIŠTA ne zavisi od nas jer se blokčeinovi tih koina moraju sinhronizovati. No kako sam obavešten ako sam dobro razumeo da je sinhronizacija pri kraju tako da će i sama menjačnica u BETA fazi početi sa radom ubrzo za svega par dan.

Po pokretanju menjačnice odmah radimo na ICO HUM koina, tj. humanitarnog koina od čije prodaje će ići čak 25% za humanitarne slučajeve. Kako od prodaje koina, tako i njegovom trgovinom u menjačnici po završetku ICO!
ZNAČI 25% SE SVI ODRIČU U KORIST LEČENJA DECE, I SVIH ONIH KOJI BOLUJU OD TEŠKIH BOLESTI, A NEMAJU NOVCA ZA LEČENJE!
U tom smislu postojače nova stranica na kojoj ćemo objavljivati slike i video snimke iz poseta predaje novca onima za koje se skuplja pomoć trenutno.
Sve će biti javno i na uvid svima!
Kada dođe vreme obavestiću vas o načinu kako će HUM koin ICO biti sproveden!

PROFIL
Kako je najavljeno na sajtu u Timeline sređivanje profila, dodavanje u prijatelje itd.

VERIFIKACIJA DOKUMENATA
Ovo nam je JAKO važno radi isplata zarada naših članova. Svi ćete morati predati svoja dokumenta i to:

ID (sliku pasoša, lične karte, vozačke)
Dokaz adrese (račun za struju, vodu, tv...)
Sliku sa slikanim ID koji držite u rukama
Ovo je izuzetno VAŽNA stvar koja je zakonski obavezna za sve sajtove koji se bave isplatama, a po međunarodnom zakonu o sprečavanju terorizma, trgovinom ljudima, narkoticima, oružjem itd.
Kada sistem za verifikaciju dokumenata bude završen, sačekaćete do 15 dana da ih potvrdimo i tada ćete dobiti bedž na kojem će pisati da ste Verifikovan član

ISPLATE SA SAJTA - WITHDRAW BALANS
Pošto ispunimo zakonski uslov sa verifikacijom dokumenata ODMAH krećemo sa isplatama zarada koje ste dobili kao 10% zarade od uplate vaših članova na sajt i zarada od deonica Zlatan Profit i ostalo!
To nam je JAKO važno, jer ćete lakše drugim ljudima moći dati dokaze da zaista isplaćujemo, i stojimo iza svake svoje reči i postupka! I pored toga što smo u prvoj i drugoj fazi našeg projekta isplatili za mining preko 70.000$ sa preko 500 isplata!!!!
Ja bih voleo da to može odmah danas da se desi, ali na žalost imamo mnogo toga da uradimo, a vremena je malo...

SRB KOIN
Zašto baš SRB koin?
Deo projekta koji je najavljen od samog početka na prezentacionoj stranici DGold koina!!!

Zato što će njegova infrastruktura početi da se ostvaruje u Srbiji gde je naša firma i registrovana. On će biti namenjen kako je to ranije rečeno za pokretanje nove grane turizma koju sam ja nazvao "Eko etno turizam"
Sredstva od ovog koina ćemo ulagati u izgradnju Ekoloških naselja, ali takođe i naselja koja će biti pravljena kao replike naselja naših predaka iz Neolita poput onog koji je bio u Vinči pre oko 5000 godina.

Ako se pitate kako ćemo to izvesti u ovo vreme, odmah vas obaveštavam da IMAMO stručne ljude za to, i da ćemo raditi predtavni i prezentacioni intervju sa njima o realizaciji ovog dela projekta, a snimak preveden na engleski ćemo postaviti na sajt u delu za SRB koin! Inače oni žele da rade ovo, samo im trebaju sredstva koja ćemo im mi ovom prilikom obezbediti!
OVO ĆE NAM DOVESTI NA DESETINE MILIONA TURISTA ŠIROM SVETA GODIŠNJE!!! A VI KOJI BUDETE IMALI SRB KOINE BLAGO VAMA, JER ĆE GA HTETI KUPITI KAKO BI IMALI ODREĐENE POVLASTICE!!!
Od koga će ga kupovati?
Posle završetka njegovog ICO samo i isključivo od članova koji ga budu imali!
(evo konačno vi nestrpljivi koji me svaki dan pitate za ovaj koin malo više informacija o njemu, i kada da se očekuje njegova prodaja i puštanje za javnost)

Naravno posle pokretanja ovih naselja po Srbiji da ćemo se proširiti na ceo Balkan a svi naši susedi i njihove države će imati ogromnu korist od toga!

Vi koji budete imali SRB koine ćete moći za njih da boravite u našim eko i etno naseljima, ali i da trgujete njima u menjačnici.

I sada ide ono najbolje!
Posle završetka SRB koin ICO, kada krenemo sa realizacijom i gradnjom eko i etno naselja otvorićemo našu Turističku agenciju!!!
Nadam se da znate šta to znači!

Sjajna vremena su pred nama!
Pozivam vas sve da kontaktirate svoje članove i obavestiite ih kako da migriraju stare naloge na novi sajt!
Učlanite što više novih ljudi, dobićete koine za to, ali i 10% od njihovih uplata. Tih 10% ćete moći podići za vrlo kratko vreme i hvaliti se okolo da ste dobili isplatu od nas samo zato što ste sponzor nekog člana.
ULAŽITE u sve naše ponude i usluge, jer će vam se ovo mnogostruko isplaćivati!!!
Kao što vidite imamo vrlo realne planove kako za rad preko interneta tako i za ulaganja van njega!
Vi koji imate naše koine bićete vrlo zadovoljni uskoro, a vi koji imate naš Zlatan Profit ćete pevati od sreće vrlo brzo!

Znate sve šta vam je činiti, idemo svi na posao!

Generalni direktor,
Мирослав Микан Киш

image