InFace Invest Group LTD


Kompanija posvećena vašem uspjehu!

.

InFace Invest Group LTD

Želimo da znate da Vam za pravilan početak poslovanja u našoj kompaniji nije potrebno predznanje u radu na internetu, poznavanje stranih jezika, poznavanje programiranja, posebne vještine ili specijalno znanje ili iskustvo…
Potrebno je da imate volju i želju za edukacijom i napredovanjem u ostvarivanju kako osobnog tako i poslovnog uspjeha.
 

Šta vam je potrebno za početak?

Potreban je Platni procesor - Perfect Money i da imate najmanje 30-35 dolara za prvu uplatu 

NAPOMENA: Postoji i BRŽI način da postanete korisnik te da vam ja osobno, kao vaš mentor i preporučitelj, platim ulaz u kompaniju. Tada ne morate u startu otvarati platne procesore. Javite mi se direktno za više detalja pa ću vam asistirati oko toga. 

Registracija na Platni procesor Perfect Money klikom na baner ispod

 

Video Uputa za registraciju na Perfect Money

Registracija na sajt SFT21: In Face Invest Group

InFaceInvestGroup.com

Imajte na umu da NEMATE RIZIKA!

Moj vam je savjet da odmah krenete sa 30$ ili sa 105$ startnim paketom, jer apsolutno NIKAKVOG RIZIKA NEMATE s obzirom na 90-dnevnu GARANCIJU povrata novca. No, možete krenuti i sa samo 10$ kako biste pregledali sistem iznutra te se upoznali detaljnije sa kompanijom i poslovnim uredom.

Možda nikada više više nećete imati priliku poput ove. Svaki dan koji prolazi, šanse da ćete propustiti vlak postaju sve veće. I dok vi razmišljate da li se uključiti u ovakvu jednu poslovnu mogućnost… neki vaši sugrađani upravo zarađuju novac jer naš tim raste iz dana u dan (a još nismo ni krenuli javno u promociju).

 

Prije svega, važno je naglasiti da ovo nije MLM poslovni sistem i mi NE tražimo saradnike tog tipa, nego ljude koji žele postati franšizeri kompanije koji će imati udio u svim aspektima njena poslovanja. Nešto slično se događalo kada su se pokretali projekti poput Bitcoina, Facebooka (usput rečeno kod FB je njihov proizvod jedino društvena mreža). Tko je tada bio dovoljno mudar da prepozna ogroman potencijal tih projekata, taj je sada milijunaš.

U svakom slučaju nemate nikakvog rizika i možete sami testirati sistem te pregledati sve što kompanija nudi svojim članovima.

ODGOVORI NA PITANJA

Siguran sam da imate mnogo pitanja i zato slobodno posjetite kompanijsku stranicu gdje se nalaze odgovori:

KLIKNI I VIDI ODGOVORE  https://infaceinvestgroup.com/hr/pitanja-i-odgovori

Edib Vejselovic

Ako vam se svidio članak molim podijelite ga klikom na jednu od društvenih mreža, hvala 

http://edibvejselovic.com

972 Views