DGold coin Cover Image
DGold coin Profile Picture
2836 Members

VREME JE DA OTKRIJEM NEKE TAJNE, JER NAS NIKO VIŠE NE MOŽE STIĆI, NITI KOPIRATI!!!

ČETIRI ODRŽIVA STUBA MOJE FIRME "Easy Cloud DGold Systems"
(sistemi od kada postoji internet, legalni su i donose najviše zarade preko interneta, nisu hyip, ponzi itd.)

Ovi sistemi ne zavise od uključivanja novih članova kako bi stari bili isplaćivani, jer jednostavno tako ne fuknkcionišu!
Svi HYIP investicioni sistemi kad tad postaju scam, jer se baziraju na ovom pravilu što sam napisao gore => uključenju novih članova kako bi stari bili isplaćeni.

Koji sistemi preko interneta NIKADA ne mogu postati scam?

Logično je, oni na kojima se ne zarađuje brzo i preko noći, nema ulaganja od kojeg se očekuje neka zarada na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou, ne moraju se registrovati novi članovi kako bi se zarađivalo na referalima itd.
I sada će neko reći ko traži upravo to da bude prevaren po ko zna koji put, da njemu tako nešto ne treba jer on hoće da zaradi. U redu je to zato pročitaj ceo tekst do kraja, kod nas ćete zaraditi mnogo više nego bilo gde, ali ne na način na koji se nudi na sve strane kako bi se na brzinu skupio novac, ugasio sajt i nestao.
Kod nas je to dugoročno, ali najviše isplativo.
Za nešto što vredi MORA se pričekati kako bi to dalo efekta, a vama željeni ishod.

Evo koja su naša 4 sistema koja nisu deo scam industrije:

1. Socijalna mreža - Blebleto
2. Video streaming (gledanje filmova, serija, plaćanje po pregledima)
3. Advertising (reklamiranja- ptc)
4. Game (igre)
SVI SISTEMI ĆE ZA UPLATE NA SERVISE PORED DOLARA KORISTITI NAŠE DNEVNO PLATNO SREDSTVO TJ. DGold koin I ZA NJEGA IMATI NAJBOLJE PONUDE.

Ideja je da članovi ulažu što više u naše koine dok su im cene najmanje, da ih ČUVAJU (hodl tj. hodluju) i čekaju njihov rast, koji će im omogućiti ovi sistemi koje sam gore naveo. Zatim da ih postavljaju u našu i spoljašnje menjačnice kako bi ih prodali po cenama koje će oni formirati novim ili postojećim članovima, da bi mogli imati naše usluge po što boljim uslovima!
TAKO ĆE NAŠI ČLANOVI NAJVIŠE ZARADITI, JER ĆE KOINI PORED RASTA IMATI UPOTREBNU I PRODAJNU VREDNOST!!!!
Zvuči poznato?
Pa tako je isto bilo i sa Bitkoinom na početku, a danas se on prihvata na svakom koraku, i cena mu je oko 12.000$
Da li DGold može dostći Bitkoin za samo par godina???
DA, MOŽE I TE KAKO ZATO RADIMO OVO ŠTO RADIMO NA NAČIN NA KOJI RADIMO!!! SVE TO MALO DUŽE TRAJE, ALI TO JE JEDINI NAČIN DA RADI SVE KAKO TREBA BEZ GREŠKE!!!

Moj projekat ima 3 glavne faze i to:

1. Prodaja- distrubucija koina članovima
2. Razvijanje sistema od zarade prodaje koina
3. Članovi prodaju svoje koine po većim cena od kojih su ih kupili

1. Treba kupovati što više koina po što nižoj ceni, dok ih ima u prodaji za članove. Kada se završi ICO - prodaja koina njih imaju SAMO članovi koji trguju njima međusobno kao što je slučaj sa svakim drugim koinom.

2. Od zarade prodaje koina razvijamo sisteme koje sam gore pomenuo, u njima uvodimo plaćanje koinima pa svi koji ih budu koristili će morati kupovati koine za to.
Od koga će kupovati koine?
Pa naravno od ČLANOVA koji su ih nabavili ranije, jer ih firma po završetku ICO više nema!!!
Da bi korisnici naših sistema bili zainteresovani za naše koine, imaće opciju da ko bude plaćao naše usluge našim koinima će najviše i dobiti od ponuđenih opcija. Tako ćemo stimulisati sve učesnike naših sistema da kupuju koine.
Od koga?
Naravno od članova kako sam gore napisao!!!
Kada drugi sistemi budu videli upotrebu naših koina, i oni će ih želeti prihvatiti kod sebe iz mnogo razloga.
Tako će rasti i jačati naši koini kao nikada do sad.

3. Članovi koji su kupili koine, postavljaju ih u našoj i spoljašnjim menjačnicama po svojim cenama na prodaju. Pošto će interesovanje za njih biti veliko zarade su zagrantovane!!!
Po kojoj ceni će članovi prodavati koine to je na njima isključivo.
Ako je neko kupio koine za 1000$ po ceni od 0.001$ može sačekati cenu koina od 0.005$ i zaraditi 5 PUTA više od uloženog. Ili cenu od 1$ po koinu, 25$ itd.
Dakle, kod nas je zarada kako sam gore napisao čista, i ne zavisi od uključenja novih članova, nego samo od toga koliko naših koina članovi imaju za prodaju!

Pošto sada javnost zna našu generalnu ideju, i poslovnu tajnu koju smo čuvali do sada, vreme je i da vas obavestim o tome da će gore pomenuta 4 sistema u kasnijoj fazi nadogradnje biti najveća 4 portala koja donose najveće zarade na internetu.
Samo u Gaming industriji prošle godine profit je bio preko 7 milijardi dolara. Mi ćemo aplicirati po završetku beta faze naših sistema za licencu za igru koja je ostvarila najveći profit u Gaming industriji prošle godine!
U Advertisingu profit na internetu je bio nešto bllizu 3 milijardi dolara.
Video streaming industrija je uzela preko 5 milijardi dolara.
Socijalne mreže su ostvarile profit od oko 25 milijardi dolara.
Detalje neću sada iznositi za sve pojedinosti, ali će se svako moći pronaći u njima, pa i oni koji rade neke internet poslove.
Dakle, da li je moguće raditi LEAGLNO na internetu i zarađivati dobar novac a da nije u pitanju neki HYIP ili Ponzi sajt?
DA NARAVNO!!! Mi na tome i radimo!

PLANOVI ZA NAREDNE DANE:

1. Za par dana puštamo naš video streaming sajt u javnost. Potrebno je da ubacimo samo neke stvari koje će u startu naš servis učiniti boljih od onih koji rade već godinama.
Da smo ga pustili pre 2 nedelje on bi imao svega oko 35% onoga što sada ima! Dakle, čekanje se žestoko isplatilo.

Kako on radi?

1. Sa ljudima koji imaju svoju publiku i dobijaju zarade po pregledima od nje.
2. Sa onima koji žele da kače svoje video snimke i dele linkove sa njihovim prikazima okolo.
3. Oni koji su zainteresovani da gledaju sadržaj koji je postavljen na sajt.

2. Uvodimo plačanje na DGold sajt preko VISA/Master kartica

3. Pokrećemo ICO prodaju MUM koina, a akcija je namenjena sponzorisanje i ovogodišnje Međunarodne eko- konferencije

4. Rad na Blebleto socijalnoj mreži, unapređivanje sistema, ubacivanje našeg streming sajta u mini formi kako bi se mogli gledati filmovi i serije, muzički portal, dating sajt za upoznavanje, uz neke sistemske nadogradnje!

5. Odmah posle toga završetak naše menjačnice koja je urađena oko 80%, prebacivanje postojećih sistema na novi sajt (kancelariju), pokretanje našeg DGoldchain-a, MultiKripto Walleta, API-ja za plaćanje preko naših koina itd.

SVI SISTEMI SE RADE U BETA FAZI, ŠTO ZNAČI DA ĆE SE STALNO NADOGRAĐIVATI VREMENOM!

I na kraju, da li morate kupovati naše koine?
NE!!!
Ako se samo registrujete na DGold sajt dobićete 100 DGold koina u trenutnoj vrednosti od 0.3$ i 250 DDk koji trenutno vrede oko 205$
Kada ih možete unovčiti samo zato što ste se registrovali?
Kao što je gore rečeno, kada završimo ICO koina, napravimo menjačnicu i damo mogućnost članovima da trguju koinima!

Verujem da sam ovim informacijama dao neka dodatna obaveštenja o našim sistemima, kao i naše planove. Ako vam nešto nije jasno, ili želite pitati možete to uraditi u komentarima ispod ove objave.

U ime Peruna!
Generalni direktor,
Miroslav Mikan Kiš
Feeling Blessed

image

OBAVEŠTENJE!
Draga DGold porodico,
Počnite da pakujete svoje stvari i spremajte se za najveću migraciju do sada

Nova Kancelarija - Digitalno Zlatna Ekonomija
Radovi na novoj kancelariji se nastavljaju u punom jeku, i napreduju neverovatnom brzinom. Kao što znate, ovo je potrebno za našu treću i završnu fazu razvojnog dela projekta. Da biste koristili našu višenamensku novu kancelariju moraćete migrirati.

Kako ćete izvršiti migraciju?
Nova višenamenska kancelarija će biti uopšteno korišćena za sve naše usluge, ne samo za koine. Zato, ali i iz tehničkih razloga prenosa podataka sa sadašnjih vaših naloga je potrebna ova migracija.
Kada otvorimo novu kancelariju za javnost, ko ima naloge u sadašnjoj, moraće da se složi sa nekim uslovima korišćenja u vezi međunarodnih zakona o sprečavanju pranja novca, trgovinom oružjem, narkoticima, ljudima kao i sprečavanju finansiranja terorizma itd. isto kao i o GDPR odredbama Evropske Unije. Pored toga moraćete se složiti sa novim principima rada koja će važiti u novoj kancelariji.
(više o tome ćete biti na vreme obavešteni)
Kada se budete složili sa ovim uslovima, klikom na link bićete prebačeni na novu adresu nove kancelarije, i na samom početku moraćete upisati Vaš broj mobilnog telefona i potvrditi kodom koji ćete dobiti na njega da ste vi vlasnik tog naloga. Ubuduće ćete za sve transakcije koristiti nove kodove sa broja mobilnog telefona kojim ste verifikovali svoj nalog.
Kada uđete u novu kancelariju učitaće vam se svi podaci iz stare, a pristup staroj će vam biti onemogućen. Naime, stara kancelarija će nastaviti sa radom naredne 2-3 godine samo kako bi članovi mogli završiti migracije svojih naloga.

U novoj kancelariji imaćete Glavni Dashboard (kontrolnu tablu) sa svim kraćim informacijama, i kontrolnu tablu za svaki koin pojedinačno. Tako ćete imati po koinima sve na jednom mestu, a prodaja koina će se vršiti u našoj Menjačnici na sajtu. Takođe i ostale naše usluge će imati svako svoju kontrolnu tablu. Do sada ovako savršeno organizovan sistem nije urađen nigde u svetu!
Po završetku ICO određenog koina on će se naći u menjačnici na prodaju sa vaše strane.
Kako je bilo rečeno, prvi koin za trgovinu će biti naš preuzeti MuM koin posle prodaje preostalog broja koina.
Po pokretanju nove kancelarije ne sumnjam da će se ICO MuM koina završiti u rekordnom roku!!!

Nova kancelarija će imati sve što i stara, samo što će svi sistemu u njoj biti redizajnirani i mnogo lepše i bolje urađeni. Naravno uz to, biće dodate i neke nove opcije.

Prikaz opcija koje će se naći u novoj kancelariji:

Finansije (add money, withdraw)
Menjačnica
DGoldWallet
DGoldChain Technology
Mining
Other Offers (gold profit, osiguranje, štednja...)
Menjačnica valuta
Coin Doubler
Berza i Market
Igre i Zabava
Bedževi (za dostignuća)
My Referrals
Verifikacija Dokumenata
Apliciranja (global reprezentative, developing tim)
Promo Material (baneri, linkovi...)
Video
Parneri
Arhiva Poruka (preko email-a, preko sajta)
Tiketi za Podršku
(da li će biti ovim redom ne znam, ali važno je da će ovo što sam napisao biti sastavni deo naše nove kancelarije)

Sva kulturna pitanja koja imate s ovim u vezi možete postaviti u komentarima ispod ovog posta.

U ime Peruna!
Generalni direktor,
Мирослав Микан Киш
Feeling Blessed

image
ИСТОРИЈА!!!
Успешно послата прва трансакција у Биткоину, са Криптонатор новчаника на наш ДГолд Новчаник, и обрнуто!

То значи да је наш тест успешан за слање криптовалута са једног крипто новчаника на други, и у обрнутом смеру! Тако да трансакције између ДГолд Новчаника и осталих крипто новчаника функционишу баш како сам најавио почетком месеца!!!
Feeling Blessed

БЛИЗУ СМО ЦИЉА ...

Мантре за призивање новца, богатства и луксуза

Мантра је звук, слог или група речи која има способност трансформације од свести па све до грубе материје. Постоје описи како су велики мудраци мантрама палили ватре и на остале начине могли утицати на материју. Такође постоје описи како су велики ратници мантрама призивали разна оружја сачињена од разних елемената попут ватре, воде, ваздуха… Али наравно, као и све у Ведама, крајња сврха кориштења мантри јестe повезивање с духовном реалношћу.

Мантре су у принципу духовне песме или слогови који могу мењати стварност. Интересантно је то да су наши древни поред подизања свести, мантрали и за призивање новца. богатства и изобиља!

МАНТРЕ ЗА ПРИВЛАЧЕЊЕ НОВЦА СУ ЗАИСТА ЈАKЕ, СНАЖНЕ, СИЛНЕ И МОЋНЕ, САМО ЈЕ ПОТРЕБНО ДА ПОДИГНЕТЕ АУРУ KАДА ИХ СЛУШАТЕ. АУРУ ПОДИЖЕТЕ ТАKО ШТО ЗРАЧИТЕ ЉУБАВЉУ, ОПРАШТАТЕ ДРУГИМА, ЖЕЛИТЕ ДРУГИМА ДА НАПРЕДУЈУ…. НЕМАТЕ НЕГАТИВНИХ ОСЕЋАЊА, ВИБРАЦИЈА НИТИ ЗРАЧЕЊА. KАДА ПОЧНЕТЕ ДОБИЈАТИ НОВАЦ И НЕВЕРОВАТНО ИЗОБИЉЕ, НЕМОЈТЕ ГА ЗАДРЖАВАТИ САМО ЗА СЕБЕ НЕГО ГА И ДЕЛИТЕ СА ДРУГИМ ЉУДИМА KОЈИМА ЈЕ ТО ПОТРЕБНО!!!

Ево и ја сад поштујући универзалне законе привлачности објављујем и вама ове МОЋНЕ мантре које су ми помогле да реке новца почну да ми се сливају, како бих имао довољно за себе и делио другима којима је то потребно, као и имао за изградњу дуго најаљиваног Соларно- еколошког истраживачког центра и нашег будућег технолошки високо развијеног Соларног града на којем већ ради читав тим наших стручњака.

https://youtu.be/B4OZ2wuIvSs

VELIKE VESTI, VELIKE NOVINE!

DGoldChain JE NAJSAVRŠENIJA INOVATIVNA TEHNOLOGIJA, BAZIRANA NA KVANTNOM SISTEMU I VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI KOJA POSTOJI U SVETU!

Draga DGold porodico,
VELIKO mi je zadovoljstvo da vas obavestim, da ćemo kako sam najavio pre par dana za svega 2-3 nedelje imati naš SAVRŠEN DGoldChain potpuno završen i operativan za upotrebu.
WOW!!!

Ali, ne samo to nego ćemo do kraja tekućeg meseca Oktobra/Šumopada imati završen naš LIČNI net DGoldWallet sličan kao Cryptonator, CoinPayments itd. sa početnih oko 20 koina kojim ćete moći trgovati.

No, idemo redom!

DGoldChain baziran na kvantnom sistemu

U razvijanju našeg DGoldChain-a, otkrili smo način kako da na običnim kompjuterima radimo KVANTNE SISTEME što je do sada bilo nemoguće, sem sa jako skupim Kvantnim kompjuterom koji poseduje samo Google..
Da pojasnim za totalne laike, kompjuteri rade na binarnom sistemu koji se sastoji iz 1 i 0, a to znači da kompjuter prepoznaje nešto da li postoji ili ne postoji, prepoznaje "DA" ili "NE" što znači da mora napraviti izbor između dve ponuđene opcije,
ali razvojem našeg Kvantnog sistema i baziranju DGoldChaina na njemu, mi smo stvorili kvantnu mogućnost da nešto bude u isto vreme i "DA" i "NE" i da postoji i ne postoji (ne pitajte me kako je to moguće)!!! bez da kompjuter mora izabrati samo jednu od dve ponuđene opcije.

Zašto nam je ova inovacija izuzetno bitna?

- Za brže transakcije
- Za veću sigurnost u mreži
- Da bismo lakše sproveli SVORP protokol
- Lakša integracija API-ja za sisteme koji će prihvatati naše koine
- Olakšaće svima koji budu pravili koine na našem DGoldChainu
- Tržište će lakše prihvatiti koine bazirane na DGoldChainu
- Vrednost koina koji budu na DGoldChainu će rasti!
- Stabilnost i brzinu naših sistema
itd.

Kao što se vidi prednosti ove inovacije koja je JEDINSTVENA u svetu su mnogobrojne.

O SVORP protokolu sam pisao ovde pa ko želi neka pogleda:
https://blebleto.me/post/21236....7_provereno-svetska-

DGoldWallet

Naš online wallet (novčanik) koji će opsluživati naše koine, ali i imati mogućnost menjanja koina za koin (npr. btc u eth...), i to između 20-tak koina.
Takođe usluge korišćenja našeg DGoldWalleta će imati svi sistemi koji rade sa kriptovalutama preko interneta, kao što mi koristimo Cryptonator i CoinPayment za uplate na naš sajt!
WOW! WOW! WOW!
To znači da će naš DGoldWallet postati internet banka koja služi našim članovima, ali i sistemima koji budu želeli da sarađuju sa nama. Naravno, mi ćemo od toga svega imati korist uzimajući određenu proviziju na transakcije kao što radi svaka banka.

Na našem DGoldWalletu ćete moći videti i pronaći anonimno sve vaše transakcije koje budete imali u našoj mreži.

Do kraja ovog meseca trebao bi biti završen pored DGoldChaina i naš DGoldWallet sa svim svojim funkcijama. Naši članovi će se moći ulogovati na njega podacima sa DGold sajta, dok će novi članovi morati da se registruju kada budu želeli koristiti naše usluge.

Nova kancelarija i Menjačnica

Do kraja Novembra/Studenog planirano je da se završi rad na našoj modernizovanoj novoj kancelariji, koja će imati osnovne sisteme + našu Menjačnicu samo za članove kancelarije.
Kako sam najavio ranije radimo našu Menjačnicu i naš MultyCrypto Wallet.

Tokom Decembra/Koledara planiramo da uradimo novi Mining sistem za naše koine koji će ustvari biti jedna vrlo zabavna investiciona igra. O tome ću vas naknadno izvestiti ...

Toliko za sada a sa novim informacijama izlazimo uskoro.
(na slici je prikaz jednog blokchaina kako biste razumeli sistem i kompleksnost tehnologije na kojoj radimo)!

U ime Srbskog Boga Peruna,
Generalni diretor,
Мирослав Микан Киш

image

PROVERENO!!!
SVETSKA SENZACIJA!

DGoldChain će biti NEPROBOJAN za hakere, a koini na njemu će biti NAJSIGURNIJI na svetu!!!
BTC, ETH i druge koine hakeri mogu da vam pokradu ali NE i koine koji su bazirani na DGoldChain-u!!!

Zaista očekujemo milionske uloge u naše koine kada se pročuje za našu sjajnu SVORP tehnologiju baziranu na veštačkoj inteligenciji.
Da budem jasniji, reč SVORP protokol ili tehnologija je izveden naziv iz Star Trek tj. Zvezdanih Staza serije i filmova čiji sam lično veliki fan, ali u našem slučaju znači S(rbski) V(orp).

Tako da u ovom slučaju naša baza DGoldChaina sa ostalim funkcijama i uvedenom veštačkom inteligencijom će se ponašati kao veliki matični svemirski brod.
Vaši nalozi su manji brodovi koji pripdaju velikom matičnom brodu.
Kada haker pokuša da napadne vaš nalog i da vas hakuje, simbolično rečeno matični brod šalje više malih brodova na njegov napad ili pokušaj upada u vaše naloge, i oni grade veliki štiti odnosno firewall oko vašeg naloga.
Ako matični brod veštačkom inteligencijom proceni da nije dovoljna zaštita on šalje sledeću eskadrilu brodova i tako u nedogled beskonačno sve dok haker ne provali da ne može ući u vaš nalog, pa će morati odustati!
To vam je,
Kao u serijama kada neko napadne vaš svemirski brod, odmah se podignu štitovi i vi mu uzvratite jakom paljbom. Nekada brodovi ispuste određen broj manjih borbenih brodova koji napadaju brod koji je napao vaš brod.
Slikovito objašnjeno to je samo bezbednosni deo našeg revolucionarnog SVORP protokola!
Što se tiče brzine transakcija a što je mana BTC-a, ETH-a i stotine drugih koina, o tome ću vas obavestiti uskoro!

Jel vam je sada jasnija moja izreka da će za par godina mrtvu trku voditi samo tri koina i to:

ETH
DGold
BTC

LJUDI NAJBOLJI SMO U SVETU!!!
Feeling Blessed

image